Івано-Франківськ

Розмір вражає: українські військові знайшли зайця-гіганта на Херсонщині (ФОТО)

Один із військових взяв тварину на руки та сфотографувався з вуханем.

Розмір вважає: українські військові знайшли зайця-гіганта на Херсонщині (ФОТО)

Під час розмінування території Херсонської області українські військові знайшли величезного зайця, який ховався в кущах. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

“На фото видно, як захисник України тримає гігантського зайця на руках, коли той дивиться прямо в камеру. Щоправда, погляд у нього не дуже задоволений. Цей знімок викликав жваві обговорення в Twitter. Одні користувачі стверджували, що українська армія виявляє піклування про тварин і виступає за їх захист”, – йдеться у повідомленні.

Пишуть також і те, що тварини тягнуться до хороших людей після всіх тих жахіть, які творили росіяни під час окупації. У цьому випадку ЗСУ стають “ковтком добра” не тільки для людей, а й для чотирилапих друзів.

Інші коментатори припускали, що це не звичайний заєць, а якийсь гігантський кріль, що втік від господарів. Або маленький кенгуру, які в Україні й близько не водяться. Знайшлися й ті, які писали, що цей аномальних розмірів заєць із Чорнобиля. Проте вочевидь це неможливо, адже відстань між Чорнобилем і Херсоном приблизно 700 кілометрів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено