Івано-Франківськ

Скільки українців вважають, що настав час мирних переговорів з росією: опитування

21,1% не змогли визначитися з відповіддю.

630 360 1650385381 380

43,9% українців вважають, що вже настав час для початку мирних перемовин з росією. А втім, більшість опитаних не згодні з умовами, які висуває глава рф володимир путін.

Про це йдеться в опитуванні Центру Разумкова, виконаному на замовлення видання «Дзеркало тижня», пише “Громадське“.

Водночас 35% не згодні, що час для перемовин настав.  У регіональному розрізі 49% опитаних із центральних областей спокійно сприймуть інформацію про початок офіційних переговорів із росією.

На заході Україні до перемовин з рф готові 35%. На сході держави до перемовин готові 33%, а 34% — не готові. Найбільший показник українців, що готові до перемовин, зафіксували на півдні України — 60%.

А втім, абсолютна більшість українців не готові сприймати умови путіна щодо завершення війни. Так, 82,8% респондентів не погодяться на виведення українських військ із території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

83,6% проти того, аби Україна віддала рф ці чотири області. Ще 76,9% вважають, що не можна скасовувати західні санкції проти москви. Також українські громадяни здебільшого проти того, аби Київ проголосив про позаблоковий статус, — таких 58,5%.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено