Івано-Франківськ

За “бандит” стосовно мера Черкас, суд не став судити Зеленського

Пан Бондаренко подавав позов про захист честі, гідності й ділової репутації.

Стосовно мера Черкас Анатолія Бондаренка Володимир Зеленський неприємно висловився ще весною. Сьогодні Київський апеляційний суд відмовив у задоволенні позову Анатолія Бондаренка проти президента України Володимира Зеленського у справі про захист честі та гідності,  повідомила пресслужба суду, пише ПІК.

“Відмовлено у задоволенні позову Бондаренка А.В. до Президента України Зеленського В.О. про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення компенсації моральної шкоди у повному обсязі”, – йдеться у повідомленні.

За великим рахунком, суд залишив без змін рішення Печерського районного суду міста Києва від 1 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, 30 квітня 2020 року міська влада Черкас вирішила послабити карантин та дозволила з 1 травня роботу більшості магазинів та відвідування зелених зон. Відреагував  міністр МВС Арсен Аваков. Він сказав, що реакція на дії черкаської влади  буде досить жорстка. З часом поліція відкрила кримінальну справу.

Своєю чергою голова Черкас Бондаренко звернувся до Зеленського і заявив, що місто буде чинити опір і що його не здолати. Президент чомусь вимовив, що Бондаренко – “бандит”, а його дії – популізм.

Тож пан Бондаренко подав до суду позов на Зеленського про захист честі, гідності й ділової репутації.

Нагадаємо, що міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у травні 2020 року підтримав свого черкаського колегу Анатолія Бондаренка, на якого відкрили кримінальну справу за послаблення карантину у Черкасах.

Читайте також:

Якщо Івано-Франківську загрожує дефолт, то «карантинний соратник» Марцінківа нічим йому не зарадить

Великий Івано-Франківський район: приступив до роботи з головою (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено