Івано-Франківськ

Понад 2,5 мільярда гривень митних платежів донарахували в бюджет 2020

Вилучили предмети контрабанди і виявили порушення митних правил на суму 510 мільйонів гривень.

mytnytsya1 1 scaled

СБУ системно протидіє та нейтралізує загрози державній безпеці на кордонах країни.  Завдяки роботі СБУ понад 2,5 мільярда гривень митних платежів донарахували в бюджет 2020.

Торік за матеріалами СБУ також повідомили про підозри:

  • митники ‒ 53,
  • прикордонники ‒ 31,
  • контролюючі на кордоні – 10 осіб.
  • Засуджено 12 працівників прикордонної служби та 4 митної. За ст. 201 (Контрабанда) Кримінального кодексу України вироки отримали 36 осіб.

mytnytsya2 scaled

СБ України нейтралізує загрози державній безпеці, пов’язані з незаконними транскордонними операціями та контрабандною діяльністю. СБУ також здійснює контррозвідувальне забезпечення митних органів та підрозділів Держприкордонслужби.

На державному та митному кордонах України продовжують роботу зведені мобільні групи співробітників СБУ. Вони виявляють та локалізують корупційні схеми і механізми незаконного ввезення в Україну контрабанди, вантажів, які загрожують економічному потенціалу країни та завдають критичних втрат державному бюджету.

 mytnytsya3 scaled

СБУ організовано також заходи із виявлення та попередження спроб іноземних спецслужб, організованих злочинних угруповань та окремих осіб використати українських митників і прикордонників для здійснення діяльності на шкоду державній безпеці України.

Наразі відпрацювання проводиться у Волинській, Закарпатській, Львівській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернівецькій, Чернігівській, Донецькій та Луганській областях.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено