Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 15-21 лютого

Водоліям астрологи радять не говорити нічого зайвого, а Ракам віщують тиждень, багатий на романтичні пригоди.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 4 scaled 2

Ваш гороскоп на тиждень 15-21 лютого може допомогти у виборі правильної поведінки в складних ситуаціях, пише ПІК.

  • ОВЕН

Якщо ви закохані, будьте сміливіші, вам вдасться завоювати увагу бажаного партнера. Намагайтеся бути привітнішими, і жодних перешкод на вашому шляху не буде — ви зможете значно поліпшити особисті й ділові відносини.

Відповідний період для початку публічної політичної діяльності. Ви можете відчути велику необхідність у свободі дій, захопитися новими прогресивними технологіями, нетрадиційними дисциплінами. Різко зросте інтерес до нової інформації, особливо незвичайної.

  • ТЕЛЕЦЬ

Опиняєтеся в ситуаціях, які порушують і гальмують будь-яку трудову діяльність, а також будь-який діловий процес. Це тиждень затримок і перешкод у здійсненні оригінальних, творчих практичних ідей, сучасних методів і технологій. Можливі неполадки й поломки оргтехніки, проблеми з електрикою.

До кінця тижня градус напруги знижується, вдається обійти гострі кути, з’являються різні варіанти, можливості для вирішення проблем у всіх сферах життя.

  • БЛИЗНЯТА

Гарний час для переговорів з керівництвом про перспективи своєї діяльності, вирішення юридичних питань. У вас прекрасні можливості відновити важливі зв’язки, поліпшити ситуацію в любовній сфері. Спілкування з партнерами, союзниками і з колегами за спільними справами будуть особливо вдалі.

Завдяки старим знайомим і давнім партнерам ви знайдете нових однодумців. Успішними будуть зв’язки з громадськістю,  переговори, консультації і вирішення юридичних питань.

  • РАК

Успіхи у професійній діяльності сприятимуть гарному настрою, ви зможете отримати просування. Скористайтеся цим сприятливим періодом, щоб здобути популярність, а також привернути увагу бажаного партнера.

Тиждень багатий на романтичні пригоди, з’являються нові захоплення або раптом відгукнуться колишні кохані. Цікавий період, але не спокійний, трохи тривожний. Не уникайте розмов, якщо вас щось давно хвилює або якщо партнери з минулого хочуть з вами порозумітися.

  • ЛЕВ

Обставини сприятимуть вашому спілкуванню з начальством, клієнтами і з кимось із батьків, старших родичів. Протягом місяця, ви отримаєте важливі новини й інформацію щодо кар’єри, через що ваші плани можуть істотно змінитися.

Ваші ідеї та методи стануть предметом пильної уваги публіки, і ця увага може заважати здійсненню ваших намірів. Політичні розбіжності можуть стати каменем спотикання. З’являється реальна можливість реалізації вже сформованих планів, завдяки, наприклад, додатково отриманій інформації,  використанню ділових зв’язків.

  • ДІВА

Гарний час для перегляду робіт і проєктів. Ваша робота може зачіпати юридичні питання. Можливі службові романи або заходи, пов’язані з колегами. Можлива поява нових посадових обов’язків.

Вірогідні несподівані ситуації у відносинах серед співробітників і підлеглих. Якщо ви сумлінно виконували свою роботу, то можна говорити і про підвищення зарплати. Повсякденні обов’язки, побутові питання займають багато часу. Домашні тварини також можуть зажадати своєї частки уваги.

  • ТЕРЕЗИ

Звільняйте місце для заслужених оновлень, оточуйте себе молодими людьми, тому що в компанії людей старшого віку, ви можете почуватися некомфортно. Живіть за власним сценарієм. Звісно ж, необхідно докладати зусиль, інакше є ризик втратити сприятливі можливості й залишитися глядачем, спостерігаючи за діями інших.

Плануйте максимум, робіть більше, і ви зможете змінити все у кращий бік. Аналізуйте помилки минулого, щоб не робити подібне в майбутньому. Особливо важливо відпустити страхи, щоб не  фіксуватися на негативному досвіді.

  • СКОРПІОН

Можливі помилки або відтермінування в справах, пов’язаних з сім’єю. Поїздки можуть бути скасовані або перенесені, а ключі від будинку, ділові та інші документи, можуть бути втрачені.

Можливі загострення хронічного захворювання у когось із батьків, а вам доведеться виділити час і кошти на підтримку рідних. Сприятливий час для пошуку і порівняння різних варіантів нерухомості, наведення довідок в архівах, оформлення документів, пов’язаних із земельними ділянками, нерухомістю.

  • СТРІЛЕЦЬ

Активізуються взаємини з ближніми родичами, в цей період можна виявити й усунути сімейні проблеми.  Проаналізуйте свої цілі і вже зроблені кроки, доопрацювати те, що вважаєте за потрібне і скасуйте ті завдання, які втратили свою актуальність.

Гарний час для розвитку і придбання нових навичок, а також застосування їх на практиці. Ділові поїздки, відрядження, участь в різних обговореннях, принесуть нові можливості й корисну інформацію. Якщо з вашої вини стався конфлікт із коханою людиною — ви самі маєте докласти зусиль, щоб усе виправити.

  • КОЗОРІГ

Використовуйте цей період, щоб зробити крок назад і повторно проаналізувати, що ви робите, але не поспішайте з радикальними змінами. Можливо, доведеться переглянути джерела заробітку. А може бути, що старі колеги, давні партнери, покличуть вас на колишнє місце роботи.

Ви зможете повернути борг — якщо для вас це питання актуальне, або отримати доплату за раніше виконану роботу. Можливо, прийшов час створити сімейний бізнес, з’єднати особисті та грошові інтереси.

  • ВОДОЛІЙ

Вас можуть покликати на роботу в ту організацію, де вже раніше ви були в штаті. В принципі, можна вважати це перспективною темою, але краще все ретельно обміркувати. Несприятливий період для початку роботи в незнайомій організації.

Намагайтеся не говорити нічого зайвого, уникайте конфліктів. Можливе вирішення житлових питань, майнових і фінансових справ. Переговори, дипломатія, з’ясування відносин вимагають багато уваги.

  • РИБИ

Навколишні часто вас неправильно розуміють, через що почуття самотності може негативно позначитися на самооцінці. Намагайтеся не йти в ілюзії, тому що чим більше ви вдаєтесь до марень, тим більше виникає нежиттєздатних ідей.

Ви бажаєте забути про всі проблеми і турботи і постійно бути поруч з близькими людьми. В цей час ви можете закохатися в того, хто проявив до вас увагу або участь. Любов може спалахнути з першого погляду, але тут почуття може залишитися таємним, невисловленим. Це період несподіванок, пов’язаних зі сферою взаємовідносин.

Нагадаємо, друзі, що Ваш гороскоп на тиждень 15-21 лютого може допомогти у виборі правильної поведінки в складних ситуаціях.

Читайте також:

Стало відомо, в яких районах Прикарпаття є ускладнення руху на трасах

13 лютого: щасливе число для Трампа, імпічмент не прийняли

День святого Валентина: чи вважають його у Франківську дійсно святом (ВІДЕО)

Що робити, якщо без пари на День закоханих. Рекомендації франківської психологині

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено