Івано-Франківськ

Збільшити кількість авіарейсів до Туреччини – доручив Денис Шмигаль

Розглядають варіанти розвитку санаторних напрямків в Україні, які будуть цікаві громадянам Туреччини для подорожей всією сім'єю.

Ukrayna T rkiye U u lar  scaled

Денис Шмигаль доручив опрацювати питання збільшення регулярних і чартерних рейсів між Україною і Туреччиною і розглянути шляхи спрощення системи відвідування України вакцинованими громадянами Туреччини. Про це він сказав  в ході наради з розвитку двостороннього співробітництва з Турецькою Республікою в сфері туризму, передає прес-служба уряду, пише ПІК.

“Українці входять до списку найбільш численних туристів в Туреччині, і географія їх відпочинку постійно розширюється. Тому ми повинні розглянути можливість розширення повідомлення, в тому числі організувати додаткові рейси для популярних маршрутів на вихідні, а також відкрити повідомлення з новими містами”, – зазначив Денис Шмигаль.

Також, за  словами прем’єра, розглядаються варіанти розвитку санаторних напрямків в Україні, які будуть цікаві громадянам Туреччини для подорожей всією сім’єю.

Учасники наради обговорили можливість взаємного визнання між Україною і Туреччиною майбутніх сертифікатів здоров’я, які розробляються в Європейському Союзі. За словами Шмигаля, це допоможе значно збільшити потік туристів між державами в період пандемії.

Читайте також: 

В Австрії можна замовити водневе таксі: в чому унікальність

Міхеіл Саакашвілі побував на Прикарпатті: стала відома тема візиту

Оцінка експерта: хто не боїться навіть різкого подорожчання житла в Україні

Митник, прокурор, бізнесмен та інші – потрапили під нові санкції РНБО: список

Дорослих дітей в Україні зобов’яжуть утримувати непрацездатних батьків

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено