Івано-Франківськ

У Долині вимагають відсторонити керівництво водоканалу

Також пропонують ввести на підприємство окремий режимний підрозділ для забезпечення цілодобової воєнізованої охорони.

630 360 1580371786 431

Жителі Долинської територіальної громади Калуського району звернулися до міського голови Івана Диріва з пропозиціями щодо впорядкування фінансової і господарської діяльності Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення, повідомляють у мережі Долина Молода, пише ПІК.

  • Зважаючи на проблеми, що склалися у громаді з водою, голові зокрема пропонують:

Терміново ввести на підприємство тимчасову адміністрацію, відсторонивши керівника та головного бухгалтера від прийняття рішень в фінансових питаннях;

Негайно, для забезпечення охорони здоровя і життя громадян, ввести на підприємство окремий режимний підрозділ для забезпечення цілодобової воєнізованої охорони об’єктів водопостачання.

До 01.08.2021 року створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) з числа 3-х депутатів міста та 4-х членів Громади для проведення суцільної інвентаризації майна, обладнання, матеріальних запасів та фінансових коштів підприємства.

В термін до 01.09.2021 року – надати Громаді через засоби масової інформації звіт про фізичний стан споруд, ємностей, ангарів, обладнання і мереж для забезпечення дотримання технології підготовки води для споживання та придатності для пиття.

Провести  громадські слухання щодо впорядкування діяльності підприємства, встановлення виважених тарифів на воду і водовідведення. 

Нагадаємо, що днями голова громади та члени виконкому не підтримали прийняття  нових – значно підвищених тарифів, які не вперше пропонував водоканал.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено