Івано-Франківськ

“Ніхто жартувати з цим не буде”, – Денис Шмигаль про відновлення дамби у Микитинцях (ФОТО)

З робочим візитом в Івано-Франківську перебуває прем'єр-міністр Денис Шмигаль, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, секретар РНБО Олексій Данілов.

Прикарпаття не може похвалитися активною вакцинацією людей - прем'єр-міністр Денис Шмигаль (ФОТО)

Сьогодні, 22 грудня, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, перебуваючи з візитом на Прикарпатті,  прокоментував ситуацію щодо відновлення дамби у селі Микитинці Івано-Франківської ТГ, яку зруйнувала повінь 2020-го року, повідомляє ПІК.

На ремонт споруди виділили 21 млн грн., з якого витратили лише вісім. Навесні 2021-го року роботи планували завершити, проте цього так і не сталося. Прем’єр-міністр України пообіцяв приділяти відновленню об’єктів, що постраждали від повені, особливу увагу.

“Я попрошу облдержадміністрацію у 2022-му році провести відповідні бюрократичні процедури та подати відповідні звернення до Кабміну. Ми будемо, звичайно, розглядати. Я особисто буду підтримувати це, тому що розумію, наслідки є неналежною увага до відновлення дамб, водозахисних об’єктів, берегоукріплень”, – зазначив Денис Шмигаль.

Він згадав, що був на Прикарпатті 1,5 роки тому, де на власні очі бачив наслідки негоди.

“Ніхто жартувати з цим не буде. Я прошу зосередити на цьому свою увагу і не нехтувати загрозами на випадок стихій”, – прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено