Івано-Франківськ

Українська збірна з футзалу поступилася росіянам у півфіналі Євро-22 – 3:2

Матч був надскладний та драматичний для обох команд.

3:2: українська збірна з футзалу програла росіянам у півфіналі Євро-22

Українська збірна пропустила два швидких м’ячі (один з них на першій хвилині гри), але до кінця першого тайму змогла відіграти один гол – 2:1. Рівно в середині другого тайму росіянин забиває третій гол – ударом через себе, пише Українська правда.

Згодом Україна змогла забити ще один м’яч – 3:2, а також мала шанс зрівняти рахунок – за хвилину до кінця матчу не реалізували пенальті.

Синьо-жовті часто ризикували та грали з п’ятьма польовими гравцями, заміняючи воротаря. Проте протягом останніх хвилин створили декілька 100% моментів. Під час матчу вболівальники як могли підтримували збірну – співали гімн, “Червону руту”, а також відому кричалку про Путіна. Їх навіть просили припинити.

Більше ніж половина команди в збірній України – вперше грали на такому рівні. Тепер наша збірна змагатимуться за третє місце у чемпіонаті.

Україна – Росія – 2:3.

Голи: Сірий, 16, Абакшин, 35 – Соколов, 2, Афанасьєв, 15, Ніязов, 31.

На 39 хвилині Шотурма (Україна) не забив пенальті (воротар).

Україна: Ципун, Чернявський, Корсун, Шотурма, Зварич – Савенко, Радевич, Разуванов, Лебідь, Сірий, Абакшин, Журба, Фаренюк, Педяш.

Росія: Путілов, Абрамов, Соколов, Пауліньо, Нандо – Замтарадзе, Мілованов, Ніязов, Чішкала, Абрамович, Давидов, Афанасьєв.

Арена «Зігго Дам» (Амстердам, Нідерланди).

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено