Івано-Франківськ

За самовільне будівництво біля водоспаду на Львівщині судитимуть шістьох фігурантів (ФОТО)

У заповідній зоні підозрювані звели 13 капітальних дерев’яних каркасних одно- та двоповерхових будівель.

56415641 scaled

На Львівщині встновили самовільне будівництво капітальних споруд неподалік водоспаду «Кам’янка». За цим фактом прокурори Стрийської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду ще 6 обвинувальних актів (ч. 4 ст. 197-1 КК України), повідомляє Львівська обласна прокуратура, пише ПІК.

“Слідством встановлено, що фігуранти без відповідних дозволів органу місцевого самоврядування самовільно зайняли земельні ділянки, розташовані неподалік водоспаду «Кам’янка», які знаходяться на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди». В подальшому здійснили самовільне будівництво 13-ти капітальних споруд у вигляді дерев’яних каркасних одно- та двоповерхових будівель”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що прокурори Стрийської окружної прокуратури вже підтримують в суді публічне обвинувачення відносно двох мешканців Стрийщини, які самовільно зайняли земельні ділянки, розташовані неподалік водоспаду «Кам’янка».

З метою захисту інтересів держави в суді окружною прокуратурою готуються  позови  про звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок шляхом демонтажу споруд.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими СВ ВП №3 Стрийського РУП ГУ НП у Львівській області.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено