Івано-Франківськ

В інтернеті у 22 рази знизилася увага до російсько-української війни

Наприкінці лютого цікавилися війною в Україні близько 109 млн осіб. Нині їхня кількість зменшилася до 4,8 млн.

В інтернеті зменшилася увага до російсько-української війни у 22 рази

За понад 100 днів героїчного протистояння України російській агресії, тема війни стає все менш обговорюваною серед зарубіжних користувачів мережі. З 24 лютого кількість новин щодо вторгнення рф в Україну зменшилася у 22 рази. Про це повідомляє Axios, пише ПІК.

У перший тиждень повномасштабного російського нападу ЗМІ випускали приблизно 520 тисяч статей. Останнім часом їхній обсяг впав до 70 тисяч.

За шість тижнів у квітні та травні користувачі у шість разів більше цікавилися судом Джонні Деппа і Ембер Герд. Користувачі потрохи виснажуються від інформації про війну. Проте водночас кремлівська пропаганда, зокрема через західні медіа, не припиняється ні на день.

Чому це важливо: президент України Володимир Зеленський сказав минулого тижня Джонатану Свону для Axios, що глобальна увага була надзвичайно важливою для України, але він переживає, що люди «набриднуть» і «цинічні», і «хоче чогось нового». У міру того, як зменшиться увага, зменшиться і тиск на світових лідерів, щоб допомогти Україні та покарати Росію.

«Людям Сполучених Штатів, не звикайте до цієї війни… Інакше ми ризикуємо війною без кінця… Не звикайте до нашого болю», — перша леді України Олена Зеленська для ABC News.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено