Івано-Франківськ

У Франківську духовий оркестр Нацгвардії зіграв для поранених військових (ФОТО)

Для поранених воїнів музиканти грають вдруге. Раніше виступали у Коломиї.

У Франківську духовий оркестр Нацгвардії зіграв для поранених військових (ФОТО)

У Франківську, 20 вересня 2023 року духовий оркестр 50 полку Національної Гвардії України зіграв для поранених військовослужбовців, які лікуються в обласній клінічній лікарні. Про це пише ПІК з посиланням на Суспільне.

“У нас давно було бажання подякувати тим нашим побратимам, які воюють, які отримали поранення і лікуються в медичних закладах Івано-Франківська. Провели таку акцію, щоб трішки їх підтримати, підняти настрій, подякувати за героїзм та боротьбу. Акцент був на патріотичних піснях, щоб нашим бійцям було радісно і приємно”, – розповів керівник оркестру, майор Арсен Галюк. 

Боєць 501 окремого батальйону морської піхоти Володимир Куртиняк воював проти військ РФ упродовж трьох місяців. 7 вересня поблизу Попасної він отримав поранення. Зараз лікується в обласній клінічній лікарні.

“Нехай кожен день приїжджали б і таке от показували. Людям весело, цікаво, багато є захопливих емоцій. І за серце “хапає”, коли співають”, — каже військовий.

До слова, це четвертий захід в обласній клінічній лікарні в межах мистецького проєкту з реабілітації поранених військовослужбовців.

Як дружина важкопораненого воїна з Івано-Франківська підтримує свого Героя (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено