Івано-Франківськ

Гурт “Антитіла” потрапив у скандал через відмову в проханні військовому

Один із співзасновників гурту грубо відповів на повідомлення захисника, проте згодом вибачився.

Гурт "Антитіла" потрапив у скандал через відмову в проханні військовому

Гурт «Антитіла» опинилися в центрі скандалу після того, як співзасновник гурту Сергій Вусик відмовив військовому Віталію Вересу, який втратив зір у використанні їхньої пісні «Фортеця Бахмут», пише ПІК.

“Ми надихнулися створити відео про найголовнішу битву мого життя – битву під Бахмутом. Про те, як я отримав поранення і про мою подальшу історію та шлях. В пошуках музики ми зупинилися на композиції гурту “Антитіла” “Фортеця Бахмут”, яка, на мій особистий погляд, ідеально підходила під цю історію. Написавши Сергію Вусику про дозвіл використати цей трек у нашому відео, я отримав відповідь: “З якої радості ми маємо це робити й давати дозвіл вам викладати наші пісні?” – розповів український захисник.

Своєю чергою Віталій закликав Сергія переглянути його профіль, щоб артист зрозумів, хто він такий. І написав: “Я той, за чиєю спиною був Бахмут, 3 БрОП. Дякую, за те, що ви патріоти”. На що Вусик відповів: “Нас таких тисячі, і ми самі не виключення. Як це стосується пісні, і щоб ми ще вас відмічали?”.
Далі Верес звернувся до учасників гурту “Антитіла”: “Чи справді є сенс у вашій пісні? І, чи ви справді підтримуєте військових, чи це лише порожні балачки?”.
На цю ситуацію відреагував лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк, який написав: “Бери будь-яку і не турбуйся друже”. Також залишив коментар і співак Артем Пивоваров: “Героям Слава! Завжди! І назавжди”.
Після публікації ролика Віталія Сергій Вусик зробив офіційну заяву, у якій визнав свою провину та наголосив, що не хотів образити чи принизити військового. Він зазначив, що намагався зв’язатися з Вересом, але він не відповідає на його дзвінки і повідомлення, тому вирішив записати відеозвернення і опублікувати його в мережі.
“Так, я не розібрався і не заглибився в те, з ким розмовляю і в силу важких графіків та навали в коментарях під відео чи в особистих повідомленнях, купи ботів, та інших різних особистостей. Відповів доволі різко”, – наголосив Сергій.
Артист також зазначив, що трек “Фортеця Бахмут” з першого дня публікації є у вільному доступі для використання без будь-яких заборон. Тому, за словами Сергія, його здивувало прохання Віталія, який хотів, щоб його відмітили на сторінці гурту.
“Я перепрошую за свою реакцію. Військового, який ще й отримав поранення на війні, я б не міг би й подумати ображати умисно. Бо сам є співавтором пісні, що написана з власного пережитого на війні, на якій я був з першого дня добровольцем, поруч з такими самими військовими, втрачаючи друзів”, – зазначив Сергій Вусик.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено