Івано-Франківськ

Музичний дайджест 22-28 серпня: Sasha Boole, BLT, THE HARDKISS та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з Sasha Boole. Бардівське виконання та арт-хаусний відеокліп прикує ваші очі та вуха до моніторів на чотири з половиною хвилини, без можливості поставити на паузу. Українське кантрі, котре готове перемістити вас в атмосферу “прерій” Куяльницького лиману, де знімали відео.

Sasha Boole – Там буде ніж

Наступний на черзі – реліз у форматі проєкту “Україна в піснях”. NAVKA презентувала сучасний варіант народної пісні «Ой не ходи, Грицю», кліп на яку зняли в Національному природному парку Синевир, Закарпатська область.

NAVKA – Ой не ходи Грицю

Далі нас чекає справжній андерграунд. BLT презентував свій трек ВДОХ. Шукали крутий україномовний реп? (Не втомились шукати? Його реально багато, відкрийте вже очі) Спробуйте утриматись від того, щоб не поставити трек на повтор.

BLT – ВДОХ (prod.UnionRec)

Тепер підійшла черга треку від Karoon. Пісня Leleky готова закачати вас на декілька хвилин.

Цього разу ми навмисне хотіли показати у відео Київ. Але так, щоб глядач побачив його крізь наші очі. Впізнавані локації, пронизані тисячами історій людських взаємин“, – розповіли музиканти у дописі до відео.

Karoon – Leleky

Останній реліз на сьогодні – колаборація THE HARDKISS з MONATIK. Неочікуваний дует тішить фірмовим та якісним треком. Атмосферна пісня ідеально підходить для завершення дайджесту. Приємного прослуховування!

THE HARDKISS – Кобра (feat. MONATIK)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено