Івано-Франківськ

“Відтворили події Революції Гідності”: як у Франківську вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

У Меморіальному сквері провели пам’ятне віче, а священники відслужили панахиду за загиблими героями, які захищали незалежність України.

04fd56a71b173b84 scaled

В Івано-Франківську вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Франківці з гаслами “Герої не вмирають! Вмирають вороги!”, “Україна понад усе!” та “Героям Небесної Сотні слава!” пройшлися вулицями Незалежності та Мельника до Меморіального скверу.

Про це повідомляє Суспільне Карпати, пише ПІК.

4c803c91b1889f14 scaled

Хлопці з молодіжного крила “Братство ОУН-УПА Карпатського краю” показали сценічну постановку. Вони зіграли трьох героїв – Романа Гурика, Сергія Дідича та Устима Голодюка. Це відтворення подій Революції Гідності, 18-го лютого. Це один із найжорстокіших днів на Майдані.

“Минулого року ми не могли показати цю постановку. Але сьогодні хочемо продемонструвати та нагадати про цих молодих людей. Бо я, як учасник двох революцій, можу сказати, що вони навіть не у порівнянні. Перша – була мирною фактично, а під час іншої почалися масові розстріли українських патріотів”, – зазначив начальник внутрішньої політики міськвиконкому Ігор Кінаш.

a4a8b2266bd9eeb1 scaled

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено