Івано-Франківськ

У Тисмениці учнів відправляють на тиждень на дистанційне навчання

Дистанційне навчання триватиме у громаді з 1 до 5 листопада.

У Тисмениці учнів відправляють на тиждень на дистанційне навчання

У Тисмениці  сьогодні, 29 жовтня під керівництвом міського голови Тетяни Градюк відбулася нарада із керівниками закладів освіти. Під час наради обговорили організацію освітнього процесу в умовах “червоної” зони.

За результатами наради вирішили школярів відправити на дистанційне навчання на тиждень, а за цей час поступово підключатимуть котельні. А у Тисменицькому та Старокривотульському ліцеях продовжили канікули. Про це повідомляє Тисменицька міська рада, пише ПІК.

Обговорили також стан запуску опалення у ліцеях, гімназіях та початкових школах громади. Очільниця громади зазначила, що Тисменицька міська рада та відділ освіти міської ради зробили усі необхідні кроки для підписання договору із ГК “Нафтогаз Трейдинг”. Зараз відділ освіти очікує підписання договору зі сторони газопостачальної компанії.

Щодо закладів освіти, які опалюються дровами, то завдяки компромісному рішенню затверджено прийнятнітарифи на теплову енергію для ТОВ «ТЕПЛОДАР КАРПАТИ», ТзОВ «ЛІНІСЕ-УКРАЇНА та ТОВ «ТЕПЛОДАР КАРПАТИ-ІВ».

250701260 285680440095711 3254243560925650823 n.jpg? nc cat=109&ccb=1 5& nc sid=730e14& nc ohc= uHVFeN4XTsAX9Gn6jc& nc ht=scontent.fifo1 1

Нагадаємо, що від завтра 30 жовтня Івано-Франківська область переходить у “червону” зону. Заклади освіти навчатимуться дистанційно, окрім початкової школи, дозволена також робота дошкільних закладів.

Читайте також у ПІК:

Ми можемо вакцинувати день і ніч, але…: в Івано-Франківській ОДА провели пресконференцію щодо “червоної” зони карантину

На Тисмениччині триває конкурс на посаду директора гімназії (ФОТО)

На Тисмениччині триває будівництво Народного дому (ФОТО)

На Прикарпатті 16-річному хлопцеві не хотіли видати паспорт-книжечку: обласний суд зобов’язав

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено