Івано-Франківськ

Кожен третій народний депутат за час повномасштабної війни придбав автомобіль

Найбільше "приросли" цінними активами представники фракції "Слуга народу" і групи "Довіра". 

Кожен третій народний депутат за час повномасштабної війни придбав автомобіль

Кожен третій народний депутат, який подав декларацію за 2022 рік, лише за перший рік повномасштабної війни придбав новий автомобіль або нерухомість. Про це пише ПІК з посиланням на Економічну правду.

“За перший рік повномасштабної війни нардепи задекларували 134 нові транспортні засоби, крім 304-х, які вони мали. 109 нардепів набули хоча б одне нове авто. Чверть сотні народних обранців машин не мають або не подали декларацій”, – йдеться у повідомленні.

Серед пріоритетних марок депутатів – Mercedes (19 авто) і Lexus (11 авто). Схожа ситуація і з нерухомістю. У народних депутатів з’явилося 260 нових об’єктів на додачу до майже тисячі набутих до повномасштабної війни (квартири, будинки і земельні ділянки). Новою нерухомістю обжився кожен третій нардеп.

З розрахунку на одного члена фракції, найбільша частка нових активів – автомобілів та обʼєктів нерухомості – у нардепів з “Довіра” і “Слуга народу”. Більшість майна, яке декларують нардепи, перебуває у них в оренді або “іншому праві користування”.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено