Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 10-16 січня 2022: МЯТА, ERIA, LOMAKIN та інші

Цей тиждень був не такий продуктивним для наших виконавців. як попередні. Але ПІК таки для вас знайшов найцікавіші музичні прем'єри.

МЯТА – “Знак”

Що цікавого? Співачка Мята у свій День народження , на Старий, Новий рік, презентувала свою нову пісню «Знак». До цього треку, Мята співпрацювала з автором пісень Артемом Пивоваровим (Love is freedom/Фарби), але цей трек вона спродюсувала сама. 

Мята є не тільки автором музики та слів пісні «Знак», але й стала со-режисером кліпу. Стиль та образи, вона також підбирала сама. Мята віддає перевагу тільки Українським брендам.

“Люди повинні прислуховуватися до свого внутрішнього голосу, але це можливо тільки тоді, коли ти віриш в це. Ця пісня мені дала можливість відчувати деякі моменти на перед. Можливості людей, набагато більші ніж вони собі уявляють”, – розповіла співачка. 

  • Переглядів за тиждень – 136 975

NIKITA LOMAKIN – “Не лягай спати”

Що цікавого? Співак Nikita Lomakin презентує трек “Не лягай спати”, лейтмотивом до якого стала реальна історія з його особистого досвіду:

Бувало так, що ти їдеш до коханої, коли вона цього просить, сподіваєшся на романтичне продовження — а вона натякає на те, що, звичайно, тобі вдячна, але втомилася та хоче спати. На місці героя, думаю, було багато хлопців“.

  • Переглядів за тиждень – 30 609

ERIA – “MAVKA” (Eurovision 2022 Ukraine)

Що цікавого? Учасниця Нацвідбору Євробачення співачка ERIA презентувала кліп на пісню MAVKA. З цією піснею виконавиця мріє представити Україну на Євробаченні-2022. Співачка розповіла, що написати компазицію їй допоміг відомий німецький композитор Ханс Циммер. За словами артистки, це сталося, коли вона навчалася на його курсі та дала послухати трек.

  • “З барабанами цікава історія. Він (Ханс Циммер. – Прим. ред.) підказав саме ці звуки. Він також використовує дуже багато етніки міжнародної, а саме тут сказав, що можна взяти саме ці барабани“, – поділилася ERIA.

  • Переглядів за тиждень – 886 114

Alina Pash — “Чекаю ночі” (із к/ф “Я, “Побєда” і Берлін”)

Що цікавого? Співачка Alina Pash презентувала кавер-версію пісні легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна “Чекаю ночі”. Композиція прикрасила екранізацію повісті “Я, “Побєда” і Берлін”, зняту кінокомпанією Star Media за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка.

Пісні Скрябіна займають окрему поличку у моєму серці. Під ці саундтреки росла моя бунтарська душа, що не боялась висловлюватись як хоче і знала, що у правді сила. Дякую Кузьмі, що так підіймав дух – це безцінно”, – розповіла виконавиця. 

  • Переглядів за тиждень – 3 020

ШУГАР – “Afterparty”

Що цікавого? Співак Шугар випустив кліп Afterparty про симпатію двох людей, яка виникла на вечірці. У кліпі артист постав у новому образі: артист уперше став блондином. Більш того, у куплеті він згадав блогерку-інфлюенсера Сашу Бо: “Мене слухають баби, але я не Саша Бо”.

Ми знімали кліп близько двох місяців, багато планів та локацій змінювалося у процесі через погоду. Також трапився неприємний інцидент, коли у нашого оператора вкрали сумку зі світловими приладами, це також вплинуло на знімальний процес. Але, зрештою, я настільки задоволений результатом і розумію, що цей кліп ідеально підходить для тематики треку“, – зазначив співак. 

  • Переглядів за тиждень – 5 022

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено