Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 7 -13 лютого 2022: Jamala, Kalush Orchestra, SKOFKA, Лазановський та інші

Тиждень традиційно був продуктивним для українських виконавців та гуртів. ПІК зібрала найрейтинговіші прем'єри.

MyCollages 2022 02 13T170925.043 scaled

Сергій Лазановський – “Не мовчи”

Що цікавого? Переможець “Голосу країни-11” Сергій Лазановський представив трек “Не мовчи”. За словами артиста, це пісня-маніфест, яка закликає не приховувати свої почуття і завжди відкриватися людині, яку ти любиш.

“Історія пісні «Не мовчи» полягає в тому, що іноді, не сказавши важливих слів, ми дуже довго катуємо себе думками в порожніх кімнатах. Тому потрібно говорити коханим важливі слова. Адже правда завжди краща за солодку брехню. Зізнаюсь, що це моя особиста історія. Проте вона має не такий приємний кінець, як у героїв нашої пісні. Свого часу я просто зник, нічого не пояснивши другій половинці. Тоді в мене грав юнацький максималізм, що я нічого не маю пояснювати. Сьогодні мені доволі соромно за такий вчинок. Але час назад не повернеш, тому я можу вибачатися своєю творчістю, – каже прикарпатський співак. 

  • Переглядів за тиждень – 2 565

Віктор Винник і МЕРІ – “Бути з тобою”

Що цікавого? До дня усіх закоханих українські музиканти Віктор Винник і МЕРІ підготували нове відео на пісню «Бути з тобою». Цей трек був останнім у альбомі «Снайпери-Амури», який ще не було візуалізовано, тому команда вирішила це виправити. Режисером, як і в попередньому кліпі «Тільки не треба», став сам Віктор Винник, а зйомками займався Дмитро Кошлань з компанії «West Art».

Зйомки проходили в Карпатах на так званих Скелях Довбуша. Виконавцям головних ролей на час зйомок довелося стати справжніми екстремалами. Герой долав гірські потоки та глибокі урвища, а героїня стояла на краєчку крутої скелі на сильному вітрі. Та результат перевершив очікування, бо українські Карпати зачарують своєю красою будь-кого. Кліп на пісню «Бути з тобою» Віктор Винник і МЕРІ дарують усім закоханим і запрошують на свої концерти.

  • Переглядів за тиждень – 23 973

KOZAK SYSTEM — “Три слова”

Що цікавого? KOZAK SYSTEM продовжують випускати синґли з нового альбому “Земля. Вітер. Вогонь.” і презентують нову щемку пісню та відео до неї “Три Слова”. Написав її трубач гурту Сергій Соловій, який є автором більшості пісень з майбутнього альбому KOZAK SYSTEM.

  • Переглядів за тиждень – 124 327

Jamala – “Хай буде так, як хочеш ти”

Що цікавого? Переможниця “Євробачення” 2016 року JAMALA презентувала пісню гурту “Скрябін” 2005 року “Хай буде так, як хочеш ти”, яка увійшла до складу студійного альбому бенду — “ТАНГО”. Трек не такий відомий, як деякі інші сингли Кузьми, проте чесний та відвертий, як і решта його музичних творінь.

Особливо цікаво пролунає композиція в контексті пригодницького фільму “Я, “Побєда” і Берлін”, створеного за мотивами повісті Андрія Кузьменка. Трек має особливий “дорожній” настрій, коли хочеться дивитися на краєвиди за вікном, можливо мріяти, можливо згадувати, а можливо й писати любовні послання на вікні авто.

  • Переглядів за тиждень – 6 314

SKOFKA – “В дорогу”

Що цікавого? Нікому не секрет, що чи не найбільше музика смакує в дорозі. Ми часто слухаємо музику їдучи на власному, улюбленому авто до себе на дачу чи на таксі додому. Маршруткою з роботи чи автобусом на відпочинок. В навушниках в потязі чи в навушниках в метро – ми всі слухаємо музику.

Колись я пам‘ятаю були навіть диски з музикою які так і називались «Музика в дорогу», тому що музика дуже добре смакує в дорозі! Так я й назвав цей трек «В дорогу», тому що його я старався зробити якраз таким, який би пасував до плейлисту на таких дисках! До речі назва цього треку буде і назвою мого майбутнього альбому «В дорогу»“, – розповів співак. 

  • Переглядів за тиждень – 185 258

Stefania (Kalush Orchestra)

Що цікавого? Kalush Orchestra — проєкт популярного українського репгурту відомого такими хітами, як Зорі, Вода, Додому та ін. Був заснований у 2021 році. Крім музикантів Kalush Олега Псюка, діджея Килиммена, беквокаліста Джонні Дивного та Ігоря Діденчука, до нього увійшли мультиінструменталісти Тимофій Музичук і Віталій Дужик.

Ми хочемо зруйнувати ці канони та показати, що реп у поєднанні з українським фольклором — це круто. Так склалося, що за кордоном дуже цінують та люблять український фольклор, а Kalush Orchestra якраз і акцентує увагу на фольклорі та українській автентиці у своїх треках“, – зазначив фронтмен гурту Олег Псюк. 

  • Переглядів за тиждень – 393 985

Art Demur – “Season Boy”

Що цікавого? Учасник “Голосу країни-5” Артем Мурач (Art Demur) презентує пісню, з якою він виступав на відбірковому конкурсі на Євробачення 2022 року у Сан-Марино.

Season Boy – це іронічна пісня про людину, яка хоче насолоджуватись життям без зобов’язань та проживати яскраві моменти. Спонтанність, легкість, потік, імпульсивні рішення та пристрасть, веселий настрій і танці до ранку – це головні емоції, що транслює композиція. Дуже хочу, аби пісня подарувала слухачам саме це відчуття”, – розповідає Артем.

  • Переглядів за тиждень – 5 524

Wellboy – “Nozzy Bossy”

Що цікавого? Співак Wellboy презентував пісню, з якою збирається штурмувати Нацвідбір України на “Євробачення”. Трек “Nozzy Bossy” про силу села звучить українською, проте частину другого куплету перекладено англійською спеціально для конкурсу. Артист останнім з восьми фіналістів представив свою пісню.

Нозі босі” — про силу села, про всіх босоногих людей, які йдуть по цій планеті. Я себе вважаю босяком. Йду кудись, не знаю куди. Але я йду босим і мені це в кайф. І ця пісня — про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, яка дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей“, – розповів співак. 

  • Переглядів за тиждень – 764 483

KOLA – “Перше кохання”

Що цікавого? Співачка та вокалістка “Танців з зірками” Анастасія Прудіус (KOLA) випустила кліп на трек “Перше кохання”, де співає про ніжні почуття до іншої людини. У відео артистки знявся Костянтин Нікулін, з яким Настя брала участь у 11-му сезоні “Голосу країни”.

Перше кохання – воно було в кожної людини. Навіть якщо ще не було – обов’язково буде і ті емоції, шалені, неможливо порівняти ні з чим…. Я так чекала на той момент, коли зможу поділитись цією піснею з вами, я її просто обожнюю. Нехай тепер вона почне жити у ваших серцях”, – наголосила співчка. 

  • Переглядів за тиждень – 14 396

Tom Soda – “Не Покохати”

Що цікавого? Український співак TOM SODA випустив композицію “Не полюбити”, над створенням якої працював 7 років. Цікаво, що трек, який спочатку розроблявся як типова романтична пісня, за роки створення перетворився на щось набагато більше. Як за формою, так і за змістом.

“Наразі ця композиція вже більше про любов до себе, а потім до іншої людини. Зараз вона про самостійних людей, які мають власні історії, що перетинаються в моменті, який потрібно цінувати більше, адже у всього є свій термін придатності. Саме зараз я відчуваю ті самі почуття, які є в цій пісні, і хочу поділитися ними зі слухачем, адже цей момент нарешті настав”, — прокоментував прем’єру співак.

  • Переглядів за тиждень – 21 718

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено