Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 14 -20 лютого 2022: SERDUCHKA, Козловський, KARPA та інші (ВІДЕО)

Тиждень традиційно був продуктивним для українських виконавців та гуртів. ПІК зібрала найрейтинговіші прем'єри.

MyCollages 2022 02 20T073712.024 scaled

VERKA SERDUCHKA – “Є пропозиція”

  Що цікавого? Нова пісня “Є пропозиція” від Вєрки Сердючки – офіційний саундтрек до фільму «Велика Прогулянка» виробництва FILM.UA та телеканалу Україна! «Є пропозиція» — перша за 20 років українськомовна пісня зірки, яка неодмінно надихне вас на романтичний настрій і, зокрема, нагадає, що у кожної історії є свій хеппіенд.

“Є пропозиція прокинутись вранці удвох…” — хіба можна запропонувати щось романтичніше? У цій пропозиції є все: і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне — надія на те, що в результаті все буде добре!” — поділився Андрій Данилко.

  • Переглядів на Youtube: 1 500 273

Віталій Козловський – “Мовою серця”

Що цікавого? Віталій Козловський представляє чуттєву танцювальну прем’єру “Мовою серця”. Основний меседж композиції – всеохооплююча підтримка та любов, якою артист огортає жінку.

Ця пісня – про особистий і особливий досвід в моєму житті. Про нові перспективи, відповідальність. Це про справжні почуття”, – поділився співак. 

  • Переглядів на Youtube: 691 685

Оля Цибульська – “PROSECCO”

Що цікавого? Співачка Оля Цибульська в новому кліпі на хіт “Prosecco”, який вийшов рівно два роки тому, пожартувала над інфоциганами. У відео артистки знялися радіоведучий Андрій Чорновіл, актриса Ірина Гатун, блогер Даша Євтух та діджей Vlad Hasyn.

“Мені пропонували провести власний марафон за дуже заманливі кошти. Я могла купити собі ще одну квартиру в Києві. Але вчасно зрозуміла, що це фігня і повна зрада своєї аудиторії. Я б сама плюнула в пику всім, хто намагається нажитися на чужих слабкостях і комплексах”.

  • Переглядів на Youtube: 114 608 

THE HARDKISS – “THE BEST” (official audio)

Що цікавого? Популярний український гурт “The Hardkiss” представив власну добірку кращих ТОП-20 хітів.

  • Переглядів на Youtube: 29 467 

KARPA – “Чуєш, Не йди”

Що цікавого? Українська співачка, яку в народі, називають Сонцезалежна, випускає нову відеороботу. Наталка Карпа відзняла відео на пісню #Чуєшнейди ( сл.муз.Ольга Кутиніна), режисером роботи став Володимир Шурубура, який знімав знакові відеороботи співачки.

Я не просто розповідаю про історію сильної жінки в кліпі, її співпереживання, її зізнання, її біль … я в ролі психотерапевтині, досліджую, здавалось б, складні моменти чужої пари, і впізнаю себе. Мені хотілось зануритись в глибину, в зміст! Можливо, в мене зараз такий філософський настрій, і звісно він відображається у моїй творчості та музиці, яку ми робимо. Просто по іншому я не вмію, – я звикла бути щирою зі своїм слухачем. Якщо мене щось болить, я про це розповідаю“, – розповіла артистка. 

  • Переглядів на Youtube: 28 391

СКАЙ – “Україно” (Live Rock Version у супроводі симфонічного оркестру)

Що цікавого? “Україна” – це не просто пісня, це скупчення енергії, віри та любові. Це сила і міць українського народу, який мусить об’єднатися для захисту своєї рідної землі від ворога. Це неофіційний (поки що) гімн України, який написав легендарний Тарас Петриненко.

“Маємо за честь виконувати його в рок версії. Разом ми СИЛА!” – наголосив фронтмен гурту Олег Собчук.

  • Переглядів на Youtube: 17 060

Lama & Ульмо Три – “Любов починається”

Що цікавого? 14 лютого в Києві до свята всіх закоханих відбувся великий сольний концерт Lama, яким виконавиця популярних хітів впевнено заявила про повернення у шоу-бізнес та подальшу концертну діяльність.

До команди музикантів Lama приєднався ще один гітарист, Костянтин Шелудько (Ульмо Три), з яким виконавиця нещодавно випустила дуетну пісню «Любов починається». Артисти презентували композицію у live-версії вперше, що викликало неабиякий всплеск емоцій у глядачів: 

  • Переглядів на Youtube: 13 593

TARABAROVA – “Заспокой мене”

Що цікавого? 31-річна співачка Світлана Тарабарова перша з українських артистів заспівала про те, що зараз болить усій країні. Вона закликала зберігати спокій, зігріватися обіймами, кохати та вірити, “що в нас все попереду, у нас ще є час”.

Є речі, які робиш не заради чогось, а тому що не можеш інакше. Пісня “Заспокой мене” – саме той випадок. Послухайте й обійміть рідних. Я з вами. Все буде добре”, – розповіла артистка.

  • Переглядів на Youtube: 9 281

KETA RINA – “Перше побачення”

Що цікаво? Сумна історія про побачення, яке так і не відбулося від KETA RINA до Дня Валентина. До слова, наприкінці лютого також вийде акустична версія «Першого побачення» та відео на неї, яким Кета хоче передати камерність пісні та сокровенність почуттів, показуючи як саме пісня звучить без аранжування, бо саме під фортепіано дівчина пише більшість своїх пісень.

“У мене ніколи не було першого побачення, до якого всі готуються, пишуть у книжках та про яке знімають голлівудські фільми. Коли у животі метелики, у очах блиск і ти не можеш стримати емоцій та хвилювання”, – розповіла співачка.

  • Переглядів на Youtube: 3 187

“AVIATOR” – “Кохай”

Що цікавого? 

“Кохай” – пісня, яка вперше за довгий час існування гурту, написана у співавторстві фронтменів гурту – Андрія Сторожа та Дмитра Тодорюка.

Пісня Кохай по-справжньому особлива для мене. На її написання мене надихнула моя учениця – успішна, але самотня бізнес-леді, з якою я займаюсь вокалом. Її життєва ситуація настільки поглинула мене, що після чергового заняття я швидко накидав текст пісні“, – розповів Тодорюк. 

  • Переглядів на Youtube: 433

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено